Over Winford Breda

Winford Breda - basisonderwijs

Winford Breda Basisonderwijs is in 2015 gestart. Vanaf de eerste schooljaren is onze school hard gegroeid tot 30 leerlingen. Vanuit de basisschool zijn er afgelopen jaren al veel leerlingen doorgestroomd naar het voortgezet onderwijs.

Winford Academy - voortgezet onderwijs

Door leerlingen op individueel niveau goed te begeleiden, kunnen zij hun talenten optimaal ontwikkelen. De privéschool Winford Academy bevindt zich op steenworp afstand van het station in Breda. De faciliteiten sluiten aan bij onze onderwijsvisie met aandacht voor de ontwikkeling van uw zoon of dochter.

Winford Academy - mbo

Winford Academy mbo biedt de derde leerweg aan, wat betekent dat het examen en de flexibiliteit van jouw eigen opleiding centraal staat. Vanaf dag één werk/leer je in een echte bedrijfssfeer en bouwen we samen aan jouw toekomst. De lessen worden in hetzelfde gebouw gegeven als het voortgezet onderwijs, dus ook op steenworp afstand van het station in Breda.

NRTO-keurmerk

Winford heeft het NRTO-Keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is:

  • transparant over producten en diensten;
  • biedt adequate dienstverlening;
  • kent een professionele omgang met klanten;
  • heeft deskundig personeel;
  • en meet de klanttevredenheid.

Voor consumenten (particulieren) hanteert Winford Breda de algemene voorwaarden voor Particulier Onderwijs en Opleidingen van de NRTO. Winford Breda conformeert zich aan de gedragscode consumenten van de NRTO.

Veilig thuis

In Nederland worden jaarlijks een miljoen mensen slachtoffer van huiselijk geweld. Mishandeling van kinderen komt per jaar meer dan 119.000 keer voor. Slachtoffers en plegers van geweld in afhankelijkheidsrelaties vragen zelden uit zichzelf hulp. Signalering van geweld door professionals is dus belangrijk om het geweld te stoppen en hulp te kunnen bieden.

Winford Breda Particulier Onderwijs werkt conform de meldcode van Veilig Thuis West-Brabant.

Aanmelden & kennis maken

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. We kijken of het onderwijs bij je past en wat je leuk vindt. Neem gerust contact met ons op via mail of telefoon, dan nemen we op werkdagen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Logo Winford Breda

Kijk voor meer informatie over Winford Breda ook op onderstaande pagina's: