Over Winford Breda

Winford Breda - basisonderwijs

Winford Breda Basisonderwijs is in 2015 gestart in de Cimburgalaan. Tijdens deze eerste jaren is de school hard gegroeid, tot de 30 leerlingen die er op dit moment op zitten. Hiermee is direct de maximale capaciteit van deze school bereikt.

Winford Academy - voortgezet onderwijs

Door leerlingen op individueel niveau te begeleidingen wordt hun talent optimaal ontwikkeld. De privé school Winford Academy bevindt zich op steenworp afstand van het station in Breda. De faciliteiten sluiten aan bij onze onderwijsvisie met aandacht voor de ontwikkeling van úw zoon of dochter.

NTRO keurmerk

Winford heeft het NTRO Keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.

Voor consumenten(particulieren) hanteert Winford Breda de Algemene Voorwaarden voor Particulier Onderwijs en Opleidingen van de NRTO. Winford Breda conformeert zich aan de gedragscode consumenten van de NRTO.

Veilig thuis

In Nederland worden jaarlijks een miljoen mensen slachtoffer van huiselijk geweld. Mishandeling van kinderen komt per jaar meer dan 119.000 keer voor. Slachtoffers en plegers van geweld in afhankelijkheidsrelaties vragen zelden uit zichzelf hulp. Signalering van geweld door professionals is dus belangrijk om het geweld te stoppen en hulp te kunnen bieden.

Winford Breda Particulier Onderwijs werkt conform de meldcode van Veilig Thuis West-Brabant.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek

Veel informatie is op onze website te vinden, maar mogelijk dat u nog vragen heeft of liever persoonlijk contact wilt. Uiteraard is dat mogelijk op werkdagen na 15:00 uur. We kunnen dan de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Corona virus

Bekijk welke maatregelingen Winford Breda treft om de leerlingen en leerkrachten zo goed mogelijk proberen te beschermen tegen het Coronavirus

Kijk voor meer informatie over Winford Breda ook op onderstaande pagina's

Scroll naar top