Over Winford Breda

Winford Breda - basisonderwijs

Winford Breda Basisonderwijs is in 2015 gestart in de Cimburgalaan. Vanaf de eerste schooljaren is onze school hard gegroeid tot 30 leerlingen, die op dit moment (nog) op school zitten. Vandaar dat de maximale capaciteit van deze school is bereikt.

Winford Academy - voortgezet onderwijs

Door leerlingen op individueel niveau goed te begeleiden, kunnen zij hun talenten optimaal ontwikkelen. De privéschool Winford Academy bevindt zich op steenworp afstand van het station in Breda. De faciliteiten sluiten aan bij onze onderwijsvisie met aandacht voor de ontwikkeling van uw zoon of dochter.

NRTO-keurmerk

Winford heeft het NRTO-Keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is:

  • transparant over producten en diensten;
  • biedt adequate dienstverlening;
  • kent een professionele omgang met klanten;
  • heeft deskundig personeel;
  • en meet de klanttevredenheid.

Voor consumenten (particulieren) hanteert Winford Breda de algemene voorwaarden voor Particulier Onderwijs en Opleidingen van de NRTO. Winford Breda conformeert zich aan de gedragscode consumenten van de NRTO.

Veilig thuis

In Nederland worden jaarlijks een miljoen mensen slachtoffer van huiselijk geweld. Mishandeling van kinderen komt per jaar meer dan 119.000 keer voor. Slachtoffers en plegers van geweld in afhankelijkheidsrelaties vragen zelden uit zichzelf hulp. Signalering van geweld door professionals is dus belangrijk om het geweld te stoppen en hulp te kunnen bieden.

Winford Breda Particulier Onderwijs werkt conform de meldcode van Veilig Thuis West-Brabant.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek

U leest veel informatie op onze website terug. Heeft u toch nog vragen of heeft u liever persoonlijk contact? Neem dan gerust contact met ons op. Dat is mogelijk op werkdagen na 15:00 uur. We kunnen dan de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Kijk voor meer informatie over Winford Breda ook op onderstaande pagina's

Scroll naar top