Open dagen bij Winford Breda

Maak kennis met Winford Breda. Wij zijn een particuliere school in Breda voor zowel basis- als voortgezet onderwijs en mbo. Ons onderwijs kenmerkt zich door een persoonlijke en vooral flexibele aanpak.

Aanmelden of meer informatie

Wil je graag bij ons langskomen? Meld je dan via bovenstaande knoppen aan, samen met de personen die met je meekomen. We kijken er naar uit je te ontmoeten bij ons op school.

Neem een online kijkje op Winford Academy

Meerdere mogelijkheden om langs te komen

We kunnen je op onze website een hele hoop vertellen, maar écht een goed beeld krijgen van onze school doe je natuurlijk wanneer je hier bent. We willen graag iedereen de kans geven om bij ons op school langs te komen om de sfeer te proeven. Daarom kun je jezelf aanmelden voor een inloopdag of open dag naar keuze. Kinderen hebben dan ook de mogelijkheid om een paar uurtjes mee te lopen tijdens de lessen – als daar behoefte aan is. Daarnaast organiseren we regelmatig voor het voorgezet onderwijs een (pre-)brugklasdag met een uitgebreid programma. Op deze manier kan iedereen op een moment naar keuze kennismaken met Winford Breda.

Aanmelden & kennis maken

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek. We kijken of het onderwijs bij uw kind past en wat hij of zij leuk vindt. Neem gerust contact met ons op via mail of telefoon, dan nemen we op werkdagen de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Logo Winford Breda

Kijk voor meer informatie over Winford Breda ook op onderstaande pagina's: