Winford Academy - mbo 4 opleiding Breda

Mbo Breda leerling

Ontdek het unieke aanbod van Winford Academy in Breda

Bij Winford behaal je in slechts 2 jaar een mbo diploma, wat een verschil maakt ten opzichte van andere mbo scholen in Breda. We leggen de focus op 21e-eeuwse vaardigheden, essentieel voor succes in de toekomstige maatschappij. Met veel persoonlijke aandacht en praktijkgericht onderwijs, inclusief stages bij kwalitatieve leerbedrijven, bereiden we onze leerlingen voor op een succesvolle toekomst. 

Maatwerk in praktijkgericht onderwijs. Bij Winford Academy draait het om een aanpak die ertoe doet. Vanaf dag één stap je in een echte bedrijfssfeer en werken we samen aan jouw toekomst. Met de derde leerweg staat jouw examen en de flexibiliteit van jouw opleiding centraal. We bieden maatwerk, omdat we begrijpen dat elke leerling anders is. In een plezierige leeromgeving met persoonlijke aandacht bouwen we aan jouw succes. 

Logo Winford Academy - Mbo Breda

De mbo niveau 4 opleidingen van Winford Academy in Breda

Leerweg mbo Breda

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden op Winford Academy dient de leerling minimaal in het bezit te zijn van: 

·        Diploma vmbo kader, vmbo-t of gemengde leerweg of; 

·        Overgangsbewijs van havo/vwo 3 naar havo/vwo 4 of; 

·        Diploma Mbo niveau 2 of niveau 3 

International Business
Leerling winford Academy

Zo ziet een week bij Winford eruit

Bij ons ziet de week er als volgt uit: 

·        2 dagen op school van 08:30 tot 17:00 uur (1 keer in de 4 weken zijn dit 3 dagen per week)

·        3 dagen op jouw leerbedrijf (1 keer in de 4 weken zijn dit 2 dagen per week) 

Op naar de toekomst van de leerling

De leerling is de toekomst, met talenten en doelen voor ogen. Bij Winford Academy helpen we de leerling om doelen te bereiken door middel van persoonlijke coaching in een praktijkgerichte omgeving. Door de 21e-eeuwse vaardigheden past de leerling succesvol in de maatschappij van de toekomst. 

Als de toekomstige pioniers van morgen, staan onze leerlingen centraal. Met ons praktijkgerichte onderwijs en persoonlijke coaching streven we ernaar om de doelen van onze leerlingen te verwezenlijken. Klaar om je talenten te ontplooien en je plek te vinden in de maatschappij van de 21e-eeuw? Neem vandaag nog de eerste stap naar succes. Vraag de brochure aan.

Jouw toekomst wacht op jou! 

Aanmelden & kennis maken

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. We kijken of de opleiding bij je past en wat je leuk vindt. Neem gerust contact met ons op via mail of telefoon, dan nemen we op werkdagen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Logo Winford Breda

Kijk voor meer informatie over Winford Breda ook op onderstaande pagina's: