Winford Breda - The art of teaching

Winford Breda biedt particuliere scholen aan in Breda. Ons onderwijs kenmerkt zicht door een persoonlijke en vooral flexibele aanpak. Hierdoor staat het ontwikkelen van eigen talenten bij al onze leerlingen centraal. Of het nu gaat om leerlingen in het basisonderwijs of het voortgezet onderwijs; passend onderwijs is belangrijk voor elke leerling. 

Passend onderwijs is niet alleen het niveau waarop een leerling les volgt, maar ook de persoonlijke behoeftes van elke leerling. Denk daarbij onder andere aan specifieke hulpvragen zoals dyslexie, dyscalculie of hoogbegaafdheid.

Meld je aan voor de privé open dagen
bij Winford Academy Beda

Kwalitatief hoogwaardig onderwijs

Winford Breda biedt kwalitatief hoogwaardig privé onderwijs door het creëren van ideale leeromstandigheden in een veilige en huiselijke omgeving. Hierdoor kunnen de kinderen het beste uit zichzelf halen op het gebied van kennis, creativiteit, sportiviteit en emotionele vaardigheden.

Het gevolgde onderwijssysteem is binnen een groep strikt individueel. Er is dus veel aandacht voor persoonlijke vorming en talentontwikkeling van uw kind. Vormgegeven in een persoonlijk leerplan, gegeven en begeleid door hoog gekwalificeerde leerkrachten met aandacht voor de individuele leerling.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek

Veel informatie is op onze website te vinden, maar mogelijk dat u nog vragen heeft of liever persoonlijk contact wilt. Uiteraard is dat mogelijk op werkdagen na 15:00 uur. We kunnen dan de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden.

Kijk voor meer informatie over Winford Breda ook op onderstaande pagina's

Scroll naar top